New Decade Consultancy

Voor advocaten:
Samen de nieuwe koers bepalen!

“Law” hanging fruit

Veel advocaten worstelen met relatief gemakkelijk oplosbare problemen. Eenvoudige zaken als een optimaal gebruik van software voor de kantoorautomatisering of het gedisciplineerd uitvoeren van de acquisitie schieten er meestal bij in. Er is veel ‘laaghangend fruit’ dat gemakkelijk kan worden geplukt. De advocaten zullen daardoor efficiënter kunnen werken. En dat is wat hedendaagse cliënten wensen. Efficiëntie in de dienstverlening tegen een vooraf in te schatten redelijke prijs. In deze blog een paar veel voorkomende voorbeelden.
Blogs

De laatste weken worden op LinkedIn regelmatig tips gepubliceerd over bijvoorbeeld het schrijven van blogs, of de diverse manieren waarop online leads kunnen worden gegenereerd Echter na het lezen van een aantal blogs op Linkedin, rest geen andere conclusie dat er nogal wat te verbeteren valt. Velen denken dat uitgebreide verhalen met een leestijd van vele minuten zich lenen voor een blog op Linkedin. Dat is een misvatting. Het zijn korte en krachtige items die de aandacht trekken. Ik noem een paar voorbeelden van veel gemaakte fouten: Daarom: Social Selling Kantoorautomatisering

Ander laag hangend fruit wordt gevormd door de wijze waarop gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheden die standaard software pakketten voor kantoorautomatisering bieden.
15 april 2021

i OneNDA Backed by A&O, Linklaters, CocaCola, American Express + More;